Due to the Annual Examinations of Class IX and Class XI scheduled on 28th April 2025 and from 1st May 2025 to 6th May 2025, the following timetable will be followed for all classes:

The follow	ing timetable is effective for	
28th April.	2nd May and 5th May 2025.	

2011, 1011, 2114 1114, 4114 041 1114, 2020.				
Period	Duration	Time Slot		
Assembly	20 min	7:40 AM to 8:00 AM		
1st Period	40 min	8:00 AM - 8:40 AM		
2nd Period	35 min	8:40 AM – 9:15 AM		
3rd Period	35 min	9:15 AM – 9:50 AM		
BREAK	15 min	9:50 AM - 10:05 AM		
4th Period	30 min	10:05 AM - 10:35 AM		
5th Period	30 min	10:35 AM - 11:05 AM		
Zero Period	10 min	11:05 AM- 11:15 AM		
Meditation	2 min	11:15 AM - 11:17 AM		

The following timetable is effective for 1st May, 3rd May and 6th May 2025.

Period	Duration	Time Slot
Assembly	20 min	7:40 AM to 8:00 AM
4th Period	40 min	8:00 AM - 8:40 AM
5th Period	35 min	8:40 AM – 9:15 AM
6th Period	35 min	9:15 AM – 9:50 AM
BREAK	15 min	9:50 AM – 10:05 AM
7th Period	30 min	10:05 AM - 10:35 AM
8th Period	30 min	10:35 AM - 11:05 AM
Zero Period	10 min	11:05 AM- 11:15 AM
Meditation	2 min	11:15 AM - 11:17 AM

and School Timing from 28th April, and 1st May to 6th May 2025: 7:30 AM to 11:17 AM

Note: On 30th April 2025, school will function from 7:30 AM to 1:17 PM.

We request you to kindly take note of the revised timings and ensure punctuality during this period.

Thank you for your support and cooperation.